even when you're sleeping, keep your eyes open

and i keep it on repeat

Posted on: 2011. június 29. szerda

Ma reggel nehezebben keltem fel, mint valaha, gondolom azért, mert elég későn feküdtem le, még később bírtam elaludni. Utálom, hogy ha mondjuk lefekszem tízkor, minimum tizenegyig várnom kell, mire el bírok szenderedni. És igen, ezért a gépet hibáztatom, meg a PW-t (MMORPG, szerintem lesz még róla szó a blogon, akár érdekel valakit, akár nem), meg azt, hogy beteg vagyok. Ha nem lennék, valószínűleg naponta minimum három órát a szabadban töltenék, és máris jobban bírnék aludni. Nem sokkal, de azért mégis számítana. Ma egyébként tovább akartam csinálni a műkörmöket, de egyre inkább nem tetszik, amit elkezdtem, úgyhogy nem tudom, mikor fogok vele végezni. Ki kell találnom valami jót, amivel feldobhatom, hogy jobban megtetsszen, mert bár a vöröseket imádom, első saját készítésű műköröm lévén buborékos, el van rontva, szar, stb. Meg igazából azért csinálom a második ‘kollekciót’, mert ezek rövidebbek, és talán jobban is tudnám használni ezeket. De lehet soha nem fogom befejezni. Átlátszó műkörömalapot kéne már vennem, de jelenleg egy forintom sincs, anya pedig ilyenekre nem fog pénzt adni. Nem mintha másra adna…
Arra is rájöttem, hogy nevet kéne már végre adnom Debra kölykének. Fiú, és egyszerűen nem tudtam még semmi normálisat kitalálni neki. Talán azért, mert nekem nem jók az ilyen nevek, hogy Szotyi, Korom, Mickey, stb., mert ezek annyira hétköznapiak… Dagi sem azért volt Dagi, mert tetszik ez a név, hanem mert duci volt, és neki sem tudtam semmilyen nevet előkeríteni. Ha lány lenne, akkor Emilynek hívnám a kicsit, de így… ehh. Lehet, hogy még a végén elnevezem Alexnek.
Pár napja feladták postán a Born This Way cédéket, amit még anno a Music Channeles nyereményjátékon nyertünk, úgyhogy remélem, még a héten megérkezik, mert csak. Mondtam amúgy, hogy anyám el fogja adni? Vagyis el akarja, de majd jól eldugom előle. Nekem akar ezzel pénzt szerezni, de basszus, nem azért nyertem meg, hogy utána eladjam… persze, megértem, hogy ő nem érti. (Uhh) Csak akkor fogom megengedni neki, hogy eladja, ha végképp nem fogok egész nyáron semmi pénzt kapni tőle. És igen, tartok attól, hogy ez lesz. Borzasztó, hogy már ilyen fiatalon is a pénzen jár az eszem.
Blognak azt hiszem itt vége, úgyse érdekel ez a része senkit, habár tulajdonképpen mást nem nagyon akartam írni. Tervezem, hogy holnap írok egy kritikát Selena Gomez új albumáról, a ‘When The Sun Goes Down’-ról, de ahhoz még át kell hallgatnom párszor, mert néhány szám nem igazán maradt meg bennem. Eric Saade albumáról is írnék kritikát, de arról a számok meg még olyannyira se maradtak meg bennem, mint Selenáéról. Ez vajon jelent valamit?
És igen, direkt szúrtam be a klip nélküli dalt, mert a klip valami borzalmas, de most komolyan. Selena lélegzetelállítóan gyönyörű, amikor a karaoke-bárban énekel, de ezen kívül semmi pozitívat nem tudnék róla mondani…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

%d blogger ezt szereti: