even when you're sleeping, keep your eyes open

nail ’em pretty

Posted on: 2011. június 29. szerda

KAT körmös bejegyzésén felbuzdulva kedvem támadt írni egy júliusi kívánságlistát, igazából fogalmam sincs minek, mert úgyse kapom meg egyik kívánt cuccot sem, de azért jó leírni, hogy mégis miket szeretnék beszerezni. Talán egy-kettőt sikerül is majd megkaparintanom. A legtöbb kívánságomat képpel és apró megjegyzéssel is fogom illusztrálni/kísérni, hátha valakinek valami nem lesz egyértelmű.
(Sok körmös dolog lesz a kívánságaim között, úgyhogy ha te is olyan körömbuzi vagy, mint én, akkor ajánlom, hogy olvasd el Kat körömtippjeit nyárra :3)

– rengeteg körömtip: szerintem ehhez nem sok mindent kell fűznöm, ilyen módon szeretnék magamnak műkörmöket, nem zselésen, mert egy; az macerás munka, és én tuti nem bírnám megcsinálni; kettő; a jobb kezemen lévő körmöket soha nem tudnám kifesteni.
– körömdíszítőket (egy, kettő, három): ezek nagyon-nagyon kellenének, természetesen nem ugyanezek, mert a képeket ebayről szedtem, és elég nehéz lenne pont ugyanilyet találni itthon. strasszkövek, és ilyen gyümölcsös díszítők jönnének a legjobban, na meg a kis lánc, amit szintén körömre lehet ragasztani.
– körömlakkok (malaga wine, pink-hoodoo woodoo-, fekete): igazából nem úgy szoktam körömlakkot venni, hogy előre megvan a szín, milyet veszek, de ezek azok, amiket kinéztem magamnak és KELLENEK. főleg a fekete, meg a pink, mert a pinkem kifogyott. plusz egy szín, amit már régóta keresünk debbusommal, az olyan kék, mint amilyet Rihanna is viselt a ‘What’s My Name’ c. klipjében. de nem valószínű, hogy mostanság körömlakkot fogok venni, már csak azért sem, mert a napokban kaptam mama egyik barátnőjétől tíz darabot.
– fekete póló: azért, mert szeretnék magamnak nyomtatni egy Gagás felsőt.
– fehér bő póló: nincs hozzáfűznivalóm
– bikini: remélem összejön. ha nem, várunk jövő évig.
– normális sportcipő: igaz, ez végül is ráér őszig, de akkor is. ha rosszabb az idő, nem akarok se a szétszakadt, se a kinőtt cipőmben járkálni.

Hmm, azt hiszem, ennyi lenne. Igen, fura, mert azt hittem, sokkal több lesz… igaz, sokkal több dolgot szeretnék persze, de ezek azok, amiket mindenképpen be is akarok szerezni. Akkor azt hiszem, jó éjszakát mára.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

%d blogger ezt szereti: