even when you're sleeping, keep your eyes open

labirintus, amiben élünk

Posted on: 2011. július 4. hétfő

Ma annyit dolgoztam itthon, hogy anyámnak egy szava sem lehet, habár ahogy ismerem, TUTI, hogy találni fog valamit, amit elfelejtettem megcsinálni. Nem tudom, mi lehet az, de bármikor szót fogadok és jókislány módjára megcsinálok mindent, amit kér, mindig van valami, amit – nem mondott ugyan, de – kihagyok. Elmosogattam, elraktam a tiszta edényeket, leszedtem a tiszta ruhát, port töröltem, elraktam a tiszta ruhát, megetettem az állatokat. Porszívóznom meg csak csütörtökön kell. Tényleg nem tudom, mit fog találni… De majd megírom.
Nem olyan nagyon rég születtek kiscicái a szomszédnak lakó macskának, és az egyik kölyköt majd én fogom megkapni. Alig várom! Az anyát egyébként szintén én neveltem fel, tavaly nyáron találtuk a házunk előtt, és befogadtuk, nem akartuk egyedül hagyni. Csak aztán kezdett felnőni, a lakásban nem maradhatott, viszont a többi macska meg állandóan el akarta üldözni, úgyhogy odaadtuk a szomszédéknak. (Ikerházban lakunk, ők pedig a másik házban laktak, szóval nem került messzire a cica.) Ma meg mikor kimentem a postáért, megláttam visszafelé Gizmót (az anyacicust), felkaptam és behoztam a házba nyomorgatni egy kicsit. A szomszéd kislány nincs most itthon, se az anyukája, csak az apukája, ő viszont dolgozik, úgyhogy képzelem mennyire szeretethiányban szenvedhet szegény pára. A dédelgetéssel meg azt értem el, hogy csórikám azóta is ott ül az ajtó előtt, és várja, hogy kimenjek érte.
Napizenének pedig itt lenne Janicsák Veca legújabb szerzeménye, a ‘Labirintus’, ami szerintem kellemes szám, és ha jól tudom, ebből lesz klip. Az első verse annyira nem tetszik, de a refréntől kezdve pörfikt. 2:30 után olyan Noxos beütésű, de ez nem baj, én szeretem a Noxot is. Ajánlanám figyelmébe Liafennek ^^.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: