even when you're sleeping, keep your eyes open

so this is me swallowing my pride

Posted on: 2011. július 5. kedd

Szép estét! Nem terveztem, hogy írok ma, az okára ki is térek később, de aztán mégis muszáj volt firkantanom ide valami hülyeséget. Eléggé fel vagyok pörögve, tekintve, hogy négytől nyolcig aludtam szünet nélkül, ehh, igen. Nem nagyon vagyok álmos. Voltam ma mamánál, mert át kellett vinnem neki valami hangyairtót, és ha már így alakult, akkor vittem neki játékokat is, mert szegény már fél éve nem tud mit csinálni a gépen, csak énkicsitanyámozni, meg Farmerama-zni. Bár ahogy ismerem, mind a hat játékot ki fogja végezni két hét alatt… Na mindegy, megmondtam neki, hogy ha egy hónapon belül mindet végigviszi, többet nem hozok neki játékot. Remélem, megjegyzi ezt. Sok mindenről beszélgettünk egyébként… családi dolgok, és elég szar volt, de legalább megkönnyebbültem egy kicsit. Habár túl sokat bőgtem ma, de tényleg jólesett, és imádom, hogy mama mindig meghallgat és megért, habár csinálni nem nagyon tud semmit azon dolgok ellen, amik ellen kéne. Miután hazajöttem, kb. fél órával később sikerült olyannyira bevernem a kezemet az ablakba, hogy még most is egy hatalmas sötétkék dudor van a helyén, és igen, kurvára fáj. Mindig is tudtam, hogy béna vagyok, de hogy ennyire, az már aggaszt. És mindig én magam szívom meg… Ezért is feküdtem le aludni, mert jóformán semmit nem bírtam csinálni, annyira fájt, nemhogy még gépezni. Borogattam, meg minden, és most már jobb, habár valahányszor ránézek a kezemre, elborzadok… Ehh.
Ma amolyan Taylor Swift napot tartottam, mert van egy grafikás fórum, ahol vannak ilyen kihívások, és az egyiknek most pont Taylor volt a témája, úgyhogy csinálnom kellett 6 ikont róla, vagy a dalszövegeiről, 2 bannert róla és a dalszövegeiről, stb. stb. Úgyhogy végre rávettem magam arra is, hogy végighallgassam a Speak Now-t, habár még teljesen nem fejeztem be, de hát na. Nem valószínű, hogy erről az albumról fogok kritikát írni, mert elég régi, meg valahogy kedvem sincs hozzá. Aki szereti Taylor stílusát, az biztos, hogy imádni fogja az albumot – ahogy én is – aki meg nem, az valószínűleg nem, vagy talán csak egy-két számot. Holnap átjött volna Adri, de lemondta, mert a pesti vagy milyen barátnője csak holnap tud lejönni Harasztira, úgyhogy lepasszolt. Jött volna délelőtt, de akkor meg a szüleim nem engedik meg, so… Na mindegy. Pénteken megyek Pestre, végre tudok találkozni debbusommal. <3
Két napja egyébként megismerkedtem egy lánnyal PW-n, aki nagyon jófej, és vicces, rajta keresztül a tesóját és a pasiját is megismertem, akik szintén nagyon jófejek. Szegény lány ma kiöntötte egy kicsit a szívét, mert nemsokára születésnapja lesz, de a pasija Belgiumban van, ő pedig Romániában, így nem tudnak találkozni, a szülei meg elvileg szarnak a fejére. Mondta, hogy megy nemsokára ugye egyetemre, és fogalma sincs, milyen szakra. Nem érzi úgy, hogy bármiben is kiemelkedően jó lenne, csak a festésben, de abból meg nem tud megélni, ezért nem akarja azt csinálni. Próbáltam vigasztalni, de nem igazán tudok így több száz kilométer távlatból segíteni… meg amúgy se tudnék nagyon. Mesélte, hogy egyszer már az ereit is felvágta, annyira nem tudott mit kezdeni az életével, ezen én meg tökre kiakadtam, és szó szerint megparancsoltam neki, hogy ne merészeljen ilyet tenni többet, mert nincs annál rosszabb, mint ha valaki csak úgy eldobja magától az életét. Mondtam, hogy mindig van rosszabb, mint ami most van, és mindig jobb is lesz – idővel. Egyszer egy régebbi netes barátnőm, aki ugyan hisz istenben – én nem – azt mondta, hogy minden okkal történik, és az is okkal történt, hogy mi ketten összeismerkedtünk. Próbáltam ezt elmagyarázni neki, habár lehet hogy ez egy kissé képmutatás volt, mert én nem hiszem ebben. A lánnynal, aki ezt mondta, már nem is tartom a kapcsolatot… vajon miért? Mert isten így akarta? Na mindegy, ne térjünk át másra. Szegény lány egyébként nagyon szereti a barátját, és ez fordítva is igaz, nagyon sajnálom, hogy nem tudnak találkozni. Nagyon segítenék nekik, de nem tudok… remélem, megoldódik majd.
Na de ennyi voltam mára, még mielőtt megint elkezdene fájni a kezem, jó éjt mindenkinek.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: