even when you're sleeping, keep your eyes open

somebody mixed my medicine

Posted on: 2011. július 9. szombat

Ahoy! Régen írtam, tudom, ne haragudjatok, eléggé kiment a fejemből, hogy blogom is van… na meg az utóbbi napok délutánjának nagy részét alvással töltöttem. Tudom, ne is mondjátok, borzalmas ez, de annyira fáradt vagyok… Csak hát ilyenkor meg persze este nem bírok aludni. (Naná, ha délután négytől este nyolcig alszik az ember…) Hát még anyám hogy örült nekem! Na mindegy, jelenleg a mamámnál vagyok Pesten, úgyhogy… voltam ma debbusommal Westendben lófrálni, jó volt már végre találkozni, azt hittem, soha nem sikerül ütköznünk… annyi tervünk volt a nyárra, de nem is nagyon beszéltünk erről, na meg ha igen, akkor is először a szüleim próbálják meghiúsítani az elképzelésünket. Anyám nem képes bérletet venni nekem, HOLOTT sokkal jobban megérné, mint hogy így állandóan bliccelnem kelljen… egyszer elkapnak, aztán anyám majd foghatja a fejét. Nem beszélve arról, hogy ha lenne bérletem, nem kéne mindig arra várnom, hogy a mamáékhoz jöhessek, hanem simán jöhetnék Harasztiról is fel ide… Ehh. Majd azért megpróbálom kikönyörögni tőle.
Sok rucit felpróbáltunk (xD, szokásunkhoz híven), kár, hogy csak a Westendben tudtunk császkálni, mert már eléggé uncsi a hely. De borzalmasan meleg van, amit én UTÁLOK, gyűlölök, inkább hatszor megfagyok, minthogy patakokban ömöljön rólam a víz… melegebb időt akartam, de NEM kánikulát… Nem semmi, hogy hazafelé mennyi mentőt láttam. Ráadásul a hazafelé vivő buszt faszán lekéstem, úgyhogy állhattam 30 percet a tűző napon, mert persze árnyék nem volt.
Mielőtt azonban hazaindultunk volna, vettünk kakaót, mert baromira megkívántam, és most azt kívánom, bár ne tettem volna. Igen, mindig borzasztóan rosszul leszek a kakaótól, és ez persze most is így lett… nagyon, nagyon görcsöl, fáj a hasam, idegesítő és szar. Tényleg. De mindig, mindig így járok, és ennek ellenére sem tudok soha nemet mondani a kakaóra, ha megkívánom. Mert amúgy utálom. Ehh…
Alig várom, hogy megkapjam a kiscicámat! Péntek reggel átmentem a szomszédba megnézni őket, a másik cicusnak össze voltak ragadva a szemei, úgyhogy még jó, hogy átnéztem. Lekezeltem neki, ő egyébként a legszebb, mármint ha a szemeit nézzük. Gyönyörűek, tényleg, zafírkékek. De az én cicusom aranyosabb :P.
Végezetül pedig íme a The Pretty Recklesstől a ‘My Medicine’ című szám, nem tudom miért pont ez, talán mert szarul vagyok, és erről a gyógyszer, a gyószerről meg ez a szám jut eszembe. Enjoy.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: