even when you're sleeping, keep your eyes open

kedvenc otp-k #4

Posted on: 2011. augusztus 8. hétfő

otp four – Dan Humphrey & Blair Waldorf (Gossip Girl/A pletykafészek)
Miért szeretem őket együtt? Imádom, mennyire valódi a kettejük közt lévő kapcsolat. Blair mindig is úgy tett, mintha nagyon utálná Dant, de ez soha nem volt így, csak próbálta ‘megtartani a hírnevét’. Dan azonban mindig is próbált segíteni Blairnek, már az első évadban is – vegyük csak a 4. részt, amikor is Dan volt az egyetlen, aki tanácsokkal látta el Blairt, mikor az anyja kiakasztotta. A 18. részben pedig együtt összeálltak, hogy bosszút álljanak Georginán. Majd a 3. évadban szintén Dan az, aki segít Blairnek beilleszkedni az NYU-ra. A 4. évadban pedig, még ha eleinte nem is akarják beismerni, barátokká, majd szerelmesekké válnak… mert igen, én TUDOM, hogy Blair is érez valamit Dan iránt, csak túlságosan is el van vakulva a ‘herceg és boldogság végre az enyém’ gondolattól. S persze, én is tudom, hogy a sorozat végén úgyis Chair lesz, de, de… azért kaphatnánk pár epizód Dairt, nem igaz? Pláne, hogy a sorozat producere is dare to Dair. Bevallom, hogy sokáig, nagyon sokáig igazán intenzív Chair shipper voltam – de a 4. évadban nagyon megutáltam Chuckot. Annyira ellenszenvessé tették a karakterét, miközben meg sok ember szíve elhúzott Dair felé, s azt gondolom, ez nem véletlen. Chuck és Blair a rosszat hozzák ki egymásból, ahogy ez el is lett mondva, s közös témájuk se nagyon sincsen a ‘játékokon’ kívül. Dannel azonban nem kevés közös téma van: könyvek, filmek, múzeumok, és még sorolhatnám.
Kedvenc momentum: Egyértelmű, hogy a csók. (4×17 – Empire of Son) Azt viszont elég szemétségnek tartom, hogy már két Dair csók is volt a sorozatban, amit vagy istentelenül rossz minőségben, vagy pedig csak félig láthattunk. Úgyhogy én KÖVETELEK egy normális csókot. És szinte biztos vagyok benne, hogy meg is fogjuk kapni. Van még egy jelenet, amit imádok, és Dairhez kapcsolódik: mikor Eric kijelenti Dannek, hogy totál bele van zúgva Blairbe. (4×18 – The Kids Stay In  The Picture)
Kedvenc idézetek:
Dan: ‘[Eric: Do you like her?] What? No no no. I don’t like her. No, of course not. Not at all. I’m just curious. And you, I mean, she does… she does smell nice.‘ Blair: ‘I’m really sorry, S. I guess I was in denial. I didn’t want to admit that I’d begun to understand the Humphrey appeal.
Végezetül pedig a zene hozzájuk:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

%d blogger ezt szereti: