even when you're sleeping, keep your eyes open

thanks summer, you were awesome

Posted on: 2011. augusztus 31. szerda

Hát, elérkeztünk nyár legutolsó blogbejegyzéséhez. Bennem igazából még nem tudatosult, hogy vége van a nyárnak, mert eddig is ugyanolyan hangulatom volt, mint mikor suliban, max kevesebb volt a teher, meg a stressz, de különösebb nyári hangulatom nem volt :D. Viszont tetszett ez a nyár, és bár nem teljesen úgy alakult, ahogy terveztük volna (Petrám </3), azért kellemesen telt, és voltak nagyon jó momentumok. Sokat gondolkodtam, mit hozzak így harmincegyedikére, s bár először egy nyári slágerek listát terveztem, meggondoltam magam, mivel nem nagyon hallgattam az idei slágereket, sokkal inkább a Born This Wayt, Adele-t, és régebbi dalokat. (Vegyük példának, hogy én a Party Rock Anthemet is kb. egy hónapja hallottam először.) Így hát most arra jutottam, hogy leírom nektek az öt legjobb nyári élményemet, ami valószínűleg senkit nem érdekel, de engem meg igen <3 xD.

#5 – Billiárdozás és IKEA a gólyatáboros csapatommal (augusztus 29.)
Nagyon jó estém volt, és ezt a srácoknak köszönhetem :D. Kár, hogy csak két ember lesz a csapatból az osztálytársam, de az is valami <3. Kellemesen csalódtam bennük, és nagyon jófejek, úgyhogy – bár nem látják :D – köszi, tényleg :D. Kár, hogy csak a csapat fele volt ott hétfőn, de a jobbik fele, meg kell mondjam :D. Szóval igen… holnap találkozunk :D <3.

#4 – Harry Potter és a halál ereklyéi mozi debbyvel, harczossal és Fédrával (július 15.)
Szintén egy felejthetetlen élmény, annak ellenére, hogy harczost és Fédrát annyira nem ismerem (még? :D), de tök jófejek voltatok ti is, úgyhogy köszönöm :3. Petrám, te meg… <3333 Sokat sírtunk mindannyian, harczos nem, pedig ahj, majdnem fogadtunk :D (vagy fogadtak végül Petrával? Erre már nem emlékszem xD). Véget ért valami, de a Harry Potter dzsenörésön megmarad örökre <3 (csak te hiányoztál, joey :D)

#3 – Debby átjött hozzám (augusztus 9.-10.)
Imádtam minden percét, rengeteget hülyültünk, és sokkal jobban telt az egész, mint vártam/gondoltam, úgyhogy… <3 Azt hittem, unalmas leszek, de hál’ istennek, mint említettem, nagyon jól elvoltunk. Köszönöm ezt a két napot, és azt is, hogy nem róttad fel nekem a horkolásom. Igaz barátnő vagy, tényleg, és remélem, sokáig még az is leszel <3. (ja, és a bffshootot is köszönöm <333)

#2 – Kapcsolat koncert debbyvel, joey-val, harczossal, Somával, Mike-kal, págival, és még ki tudja, kivel (június 25.)
Egy újabb felejthetetlen élmény. Soha nem felejtem el, mikor először találkoztam veletek srácok : D <3 (except Petra honey). Irtó jófejek vagytok, és remélem, találkozhatunk majd még többször is. Maga a koncert pedig szintén baromi jó volt, Kesha rendesen odatette magát, nem hiába tomboltunk mindannyian, mint a hülyék :D. Harczos, nem tudom, hányszor köszöntem már meg, de most újra megköszönöm a VIP jegyet <3.

#1 és egyben a legjobb élményem – Neumann Gólyatábor (augusztus 15.-19.)
Soha, soha, soha nem fogom elfelejteni életem eddigi legjobb táborát. Eleinte rendesen féltem, hogy mennyire fognak szívatni, vagy hogy nem leszek szimpatikus a többieknek, de félelmeim alaptalannak bizonyultak. Szívattak minket rendesen, de mindezt olyan hangulatosan, hogy imádtuk minden másodpercét a tábornak <3. És bár a cipőlopós jelenet kimaradhatott volna, tényleg imádtam, még azt is :P. Külön öröm, hogy iszonyat jó csapatom volt, és ez sokban felfelé ívelte a tábor színvonalát, rengeteget röhögtem :D. Alig várom, hogy holnap találkozzatok veletek, és persze alig várom a gólyabált is, hogy megkaphassuk a táborról készült filmet, amibe remélem belevágták azt, ahogyan félig kicsavarodva bemutatkozok a cameramannek ;P. Igaz Petrám? <3

Hát, ennyi volt. Mint láthatjátok, az augusztus volt a legjobb, legeseménydúsabb hónapom, pedig az szokott általában a legpangósabb lenni <3. Hát most fordítva történt, na, nem mintha zavarna. Köszönöm minden említettnek és meg nem említettnek is ezt a szép nyarat <3.

ezennel búcsúzom nyár, xoxo, sunny

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

%d blogger ezt szereti: