even when you're sleeping, keep your eyes open

what’s the secret of this circle?

Posted on: 2011. szeptember 19. hétfő

Múlt hét csütörtökön (magyar idő szerint pénteken) debütált a CW legújabb sorozata, a The Secret Circle, ami egy Cassie nevű lányról (Britt Robertson) szól, aki rögtön a rész elején elveszti édesanyját egy tűz okozta balesetben, és ezért a nagyijához költözik. Ott pedig néhány titokzatos helyi fiatal felvilágosítja a lányt, hogy márpedig ő boszorkány. No igen.

Különösebb elvárásokat nem fűztem a Pilothoz, meg úgy alapból a sorozathoz sem, talán épp ezért nem is csalódtam. Még nem eléggé indult be a cselekmény, de nem is gondoltam, hogy be fog, kell néhány rész, mire belerázódik a sorozat. Ez anno a TVD-nél is így volt, istenem, de utáltam… aztán most nini, az egyik kedvenc sorozatom. De maradjunk a TSC-nél. Személy szerint nem tetszett, hogy rögtön meghalt Cassie anyja, aki így árva lett (ugyanis az apja 16 éve egy ‘balesetben’ szintén meghalt), de akár megbarátkozom a gondolattal, akár nem, attól még így marad. Akire én nagyon kíváncsi voltam a sorozatban Britten kívül, az Phoebe Tonkin, gondolom sokan ismerték őt már ezelőtt is, ha más nem a H2O-ból (én is onnan ismerem, és imádtam őt is, meg a karakterét is). Még különösebben nem alakított jól, vagy rosszul, kicsit fura Cleo után megszokni ezt a rosszlány stílust, de majd belejövök.

Nagy durranás nem volt, de mint már említettem, úgyis pár rész után derül csak ki, hogy jó lesz-e a sori, vagy pedig nem. Eddig egyik szereplő sem tűnik ki a többi közül, de remélem, velük sem lesz gond később. Jaj, de, bocsánat, Adam apukája bejön :D. Ha már Adamnél tartunk, az nem tetszett, hogy már most egy úgymond szerelmi szál alakult ki közte meg Cassie között, mert ha jól értettem a soriban, akkor az ő együttlétük meg van írva a nagy könyvekben. És hogy ennek még jelentősége lesz.

Pontozás következik, és én a Pilotra egyelőre 5/10 pontot adok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

%d blogger ezt szereti: