even when you're sleeping, keep your eyes open

all i wanna see is a sky full of lighters

Posted on: 2011. szeptember 21. szerda

Hát helló! Régóta nem írtam ide blogos bejegyzést, nem mintha olyan nagyon hiányolhatjátok xD. (Jézus, ez nagyon helytelen így, de lusta vagyok máshogy megfogalmazni. Bocsi.) De most nagyon unatkozom, és van is kedvem írni, úgyhogy igyekszem összetákolni (az utóbbi időben feltűnt, hogy különösen gyakran használom ezt a szót) valami értelmességet ide.

A mai nap tök jó volt. Úgy értem, kezdünk összeszokni az osztállyal, mármint egy kisebb csoport (= haladó angol csoport, leginkább), és ez tetszik. Nagyon jófejek az osztálytársak, mármint a legtöbb. Mert például, van egy teljesen antiszoc gyerek, aki hát… scary. Creepy. Enyhén szólva. Be kellett vinni egy adatlapot képpel megtoldva az ofőnknek, és ő nem hozta be a megadott a napra. Ennek okát pedig így határozta meg: „sajnálom, de apám részeg volt, ezért nem tudott lefényképezni”. És ezt halál komolyan állította. Semmi poén. Pókerfész. Persze a mi arcunkon kevésbé maradt ám ott az a poker face… istenem, de röhögtünk. Borzalmas egy alak, de tényleg.

Petrával volt egy kisebb gondunk, de azt hiszem, jó úton haladunk, hogy megoldjuk ezt. Nem vagyunk feltétlenül együtt egész nap, de ez így jó szerintem, meg amúgy sem nagyon bírom azokat, akikkel ő van. Vagyis hát, csak egyiküket, de mindegy…

A tanáraink is marha jófejek – többségében –, van nekünk is egy saját Binns professzorunk :D. Ami annyira nem jó, de ezzel szoktunk hülyülni. Kedvenc tanáraim az irodalom-önismeret-nyilvánosbeszéd-média tanárnő, meg a tankönyves angolt tartó tanárnő :D. Az előbbi rohadt nagy arc („A falnak is FILA van.” xDDDDDDDDDDDD Ezen még mindig szakadok.), az angoltanár meg szimplán jófej, és annyira jól beszél angolul. A kommunikációs angol tanár például nagyon bizarrul ejt ki néhány szót… (actually=ekcsöli, interesting=intereszting, stb.) De majd megszokjuk, remélhetőleg.

Szóval, úgy összességében, nagyon jól érzem magam a suliban. Na jó, még nem nagyon, de már majdnem nagyon :D. Októbertől végre kajálok is, úgyhogy nem kell egész nap szendvicsekkel tömnöm magam.

Kábé fél órával ezelőtt kiolvastam a Vámpírakadémia (by Michelle Read) sorozat második kötetét, és hú, de imádtam! Az utolsó oldal valami fenomenális (vajon miért…), még az sem zavart különösebben, hogy egy kellemes karaktert *SPOILER* megöltek *SPOILER VÉGE*. Van ilyen, sajnos. Így legalább hihető volt a sztori.

Ma még megnézem (vagy nem) a The Lying Game Pilotját, aztán már nem iktatok be új sorit a már előre eltervezettek mellé. Így összesen kb. 10 sorozatot nézek, ez pont elég, még sok is… A Glee-t így sem tudom, mikor fogom befejezni. Majd egyszer.

Ennyi voltam mára, bocsánat a sok szmájliért, de most muszáj volt. xoxo, sunny

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

%d blogger ezt szereti: