even when you're sleeping, keep your eyes open

felkészülés 2012-re

Posted on: 2011. december 29. csütörtök

Volt egy 2012-es kihívás moly.hu-n, ezért gondoltam,  keresek egy 2012-es tumblr challenge-t, hogy megcsinálhassam, és kiírhassam ide. Nagyon-nagyon várom már az Újévet, tavaly nem voltam ennyire felpörögve emiatt, de most tényleg nagyon nagy reményekkel készülök 2012-re. Kérlek, légy jó hozzám!

1. Mi volt a legemlékezetesebb pillanatod 2012-ben?
Talán a gólyatábor, azt hiszem. Ott volt még a Kapcsolatkoncert, a horvátországi utazás, de azt hiszem, a gólyatábor vitt mindent. Imádom az új sulimat, az osztályomat, ezért mindig is örömmel fogok visszagondolni az augusztusi táborra.

2. Mennyit változtál 2011-ben?
Szerintem rengeteget. Nemcsak az alapfelfogásom változott meg, de külsőleg-belsőleg is megújultam, más stílusom van, másképp gondolkodom rengeteg dologról, és nagyobb az önbizalmam. Úgyhogy én azt mondanám, jó irányban változtam idén. Remélem, ezt mások is így gondolják.

3. Egy személy, aki valamilyen módon hatással volt az életedre 2011-ben
Itt két személyen is gondolkodom, az egyik Petra, a legjobb barátnőm, a másik pedig apum. Előbbi személy mindenképpen pozitív irányban volt hatással rám, ám az utóbbi… nem egészen.

4. Valami, amit megtanultál idén
Azt, hogy a sült galamb nem fog a számba repülni. Nem ülhetek a seggemen egész idő alatt, és nem várhatom a változást. Tennem kell azért, hogy a dolgok megváltozzanak, és igenis, harcolni kell néhány dologért. Sok mindenen változtattam idén, és úgy gondolom, amiket részben saját magamnak köszönhetek, ezért ennek nagyon-nagyon örülök.

5. Jellemezd egy 2011-es kalandod
Hú. Vegyük mondjuk a horvátországi utazást, mert azt lehet a leginkább ‘kalandnak’ nevezni. Jó volt. Fárasztó, de jó, a Plitvice-i Nemzeti Park gyönyörű, nagyon sokat sétáltunk, de legalább megnézhettünk mindent, egy igazi élmény marad számomra. Kár, hogy csak egy napig tartott.

6. Bármilyen bölcsesség/tanács a többiek számára?
Ugyanazt tudom csak mondani, amit az előbb: harcolj az álmaidért és a változásokért! Mindent elérhetsz, ha elég kitartó vagy, és van benned egy kis merészség, no meg persze akarat. Nagy bölcsességeket nem tudok és nem is akarok mondani a fiatal fejemmel, de ez tényleg így van, úgyhogy ez talán nem akkora hülyeség, és megfogadhatjátok :).

7. Tíz dolog, amit el szeretnél mondani tíz különböző embernek.
Petra: Volt néhány nézeteltérésünk idén, és egy elég nehéz időszakon is átmentünk, de tudom, hogy számíthatok rád, és nagyon sokat köszönhetek neked. Remélem, hogy még sokáig együtt lehetünk, és remélem, jövőre kevesebb hibám lesz, amit el tudsz fogadni. Szeretlek <3.
Anyu: Nagyon köszönöm, hogy idén jóval több időt szenteltél nekem, mint bármelyik másik évben. Köszönöm, hogy segítesz jobbá tenni a kapcsolatunkat, és hogy annyi mindenben segítettél idén. Hogy elviselted azt a rengeteg költséget, amit okoztam. <3
Apu: Kérlek, ne csináld ezt. Tudod, hogy szeretlek, de ahogy idén viselkedtél, az egyikünknek sem tetszik, csak neked. Ne hagyd, hogy széthulljon a család, mert azzal nekünk okoznál borzalmasan nagy fájdalmat. Tudom jól, hogy imádsz minket, és mindent megteszel értünk, de ha így folytatod, szét fogunk esni. Ne legyen így. <3
Mama: Minden évben egyre többet és többet köszönhetek neked. Az a végtelen sok segítség és szeretet, amit adsz nekem, már-már zavaró, és borzasztóan sajnálom, hogy mindig úgy kihasználtalak. Megfogadom, hogy jövőre soha többet nem lesz ilyen. S bár tudom, hogy téged ez nem zavar, én nem akarlak kihasználni. Nagyon remélem, 2012 kegyesebb lesz számodra, mint 2011 volt. Ha te nem lennél, már nem tudom, mi lenne velem… <33
Adri: Örülök, hogy a régi nézeteltéréseink már elhalványultak, és hogy jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Tök jó, hogy tartjuk a kapcsolatot, és remélem, fogjuk is még egy jó darabig <3.
Niki: Csajszi, örülök, hogy idén egymásra találtunk! A suliban soha nem voltunk azok az igazi jó barátnők, de amint elhagytuk a Hunyadit, annál jobb a kapcsolatunk, érdekes. Örülök, hogy végre tényleg barátnők vagyunk, és remélem, sokat jössz majd még el velem vásárolgatni :).
Petra (M.): Remélem, jövőre több időt tölthetünk el együtt, és hogy még egyszer veled is eljutok vásárolni (muhahaha!). Nagyon hiányoznak a lelkizős-dumálós matekórák, de már mindketten külön utakon járunk. De még mindig gondolok rád minden egyes matekon <3.
Edit mama: Hát, te is elég megsínyletted ezt az évet, de mindig rohanhattam hozzád, ha panaszom volt, vagy ha segítség kellett. Túl fogsz lenni ezeken a gondokon, és akkor  minden újra a régi lesz. <3
Ricsi: Még nem sokat voltunk együtt, de szerintem ez jövőre megváltozik, alig várom már, hogy jobban megismerhesselek, remélem, 2012 neked is jobban alakul majd. <33
Bálint, Márk, Cédric, Zsolt, Peti, Tibi, Bözsi, Milán, Kristóf és a többiek (túl sokan lennétek, mire felsorolnálak titeket <3): Imádlak titeket. Csak ennyi. <3

8. Amiket remélsz 2012-től
– jobb anyagi helyzetek
– jobb egészségügyi állapotok
– jobb alak (ehh xD ez annyira nem fontos, de azért nyárra majd jól jönne)
– több szabadidő
– a család összehozása újra
– egy zongora <3

9. Mit vársz 2012-ben?
a világvégét lol no
– a nyarat! de nagyon
– az új kiscicámat

10. Bármi, amivel szeretnéd, ha 2011 végződne/2012 kezdődne
Szeretném, ha úgy végződne, hogy Petrával koccintunk az Újévre (ő a pezsgőjével, én a gyerekpezsgőmmel hehehehe), és szeretném, ha 2012 úgy kezdődne, hogy boldogan vágok neki az új évnek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni.

Twitter frissítések

Hiba: a Twitter nem válaszol. Kérlek várj néhány másodpercet, mielőtt frissítenéd az oldalt.

%d blogger ezt kedveli: